Stapsgewijs naar

digitale communicatie

ABN AMRO Pensioenfonds is de informatievoorziening naar jou volledig aan het optimaliseren.


Verkiezingen

VO

Meld je aan voor het verantwoordingsorgaan van ABN AMRO Pensioenfonds


Pensioen3daagse

Op 1, 2 en 3 november stond het onderwerp pensioen in de schijnwerpers tijdens de Pensioen3daagse. 


200 reacties
voor ons

klantenpanel!

In de vorige editie van Rond Pensioen deden wij een oproep om je aan te melden voor ons klantenpanel. We ontvingen veel enthousiaste reacties. Dank daarvoor!

Poll

Ik vind het makkelijk om in ‘Rond pensioen’ naar een artikel te gaan.

Kies

Heb je een vraag over je pensioen? De pensioendesk helpt je verder! Martin Vos (52) gaat scheiden en wil weten of zijn ex-vrouw recht heeft op een deel van zijn pensioen. 


Een ‘pensioengat’. Het is een woord dat je de laatste tijd steeds vaker voorbij hoort komen. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de 35- tot 50-jarigen rekening moet houden met een pensioengat. Maar wat is een pensioengat nu precies en hoe kun je een pensioengat voorkomen of achteraf ‘dichten’?


Tom Vlaar

Leeftijd: 28 jaar
Functie: Adviseur Wonen
Woont: sinds kort in een gloednieuw koophuis in Heerhugowaard met zijn zwangere vriendin


Jessica Duijn

Leeftijd: 28 jaar
Functie: Adviseur Inkomen & Vermogen 
Woont: in haar geliefde Katwijk aan Zee, “direct aan het strand en midden in het centrum”


Wat is
'Mijn
Pensioen'?

Hoeveel
pensioen
krijg je
later?

Alle

correspondentie

online.

Als Head Modelling bij ABN AMRO Bank is Willy Westerborg-de Haan met haar team druk in de weer om modellen te ontwikkelen, aan te scherpen en robuust te krijgen.


Er gebeurt veel in pensioenland. De kranten staan er vol mee. En dat is niet gek. We leven allemaal steeds langer. De AOW-leeftijd schuift op en het Nederlandse pensioenstelsel staat onder druk. Weet jij hoe je ervoor staat? En wat je later zou willen? Goed om op tijd over na te denken.


We zoeken

vier nieuwe

leden in het VO

Je verdiept je graag in complexe onderwerpen. Schakelen met verschillende mensen vind je leuk. En je zet je graag actief in voor het pensioen van jou en je collega’s. Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan als kandidaat voor het verantwoordingsorgaan van ABN AMRO Pensioenfonds!


Wie kan

zich aanmelden

als kandidaat?

Iedereen die bij ABN AMRO Bank of een andere aangesloten onderneming werkt mag zich aanmelden. Ook de huidige VO-leden kunnen zich voor een 2e zittingstermijn verkiesbaar stellen.